Leuster komt met nieuwe CD

Help mee met de nieuwe CD van Leuster

De mannen van ‘Leuster’ willen het 25 jarige bestaan vieren met het uitbrengen van een nieuwe CD.  Naar verwachting komen er op de CD 12 nieuwe Urker ‘pareltjes’. Liedjes met een lach en een traan, liedjes die typisch zijn voor Urk en haar bewoners.

Leuster streeft naar een kwalitatief hoogstaande opname en gaat de liedjes opnemen in een professionele studio in Zeewolde. Om de hoge studiokosten te kunnen betalen is een unieke ‘crowdfundings actie’ gestart. Klik hier voor meer info over de crowdfundingsactie

Leuster heeft de landelijke crowdfundings organisatie “Voor de Kunst” gevraagd om de crowdfunding te begeleiden. Het is algemeen bekend dat er steeds minder CD’s worden verkocht, daarom start Leuster een actie om een deel studiokosten te dekken. Al met al hoop Leuster 5000 euro op te halen om een deel van de productiekosten te kunnen betalen. Als tegenprestatie wil Leuster 20 donateurs (via loting) twee VIP kaarten verstrekken voor een prive concert. Maximaal 40 personen kunnen dan genieten van de nieuwe liedjes en een hapje en drankje. Verder mogen 5 donateurs een keer meekijken hoe de opnames plaatsvinden in een studio in Zeewolde.